szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2013. 01. 10. 17:49

50 évnyi tapasztalat a hajdúszoboszlói gyógyvíz erejéről

50 évnyi tapasztalat a hajdúszoboszlói gyógyvíz erejéről
2013-ban is folytatódik csodálatos gyógyulásokról szóló cikksorozatunk. Újévi cikkünkben Tőkés Andrásné életét ismerhetik meg, aki ízületi problémákkal küzd. A korábban MOL Zrt-nél dolgozó Erzsike 50 éve hűséges vendége Gyógyfürdőnknek.
Az elmúlt hónapokban 7 vendégünk gyógyulástörténetét mutattuk be az olvasóknak, hogy közelebbről megismerjék gyógykezeléseinket, azok pozitív hatásait, valamint eredményeit.
Tőkés Andrásné Erzsike következő riportalanyunk, aki már 50 éve ismeri a hajdúszoboszlói gyógyvíz- és szakértelem páratlan hatásait.

Gyerekkori betegségéből adódóan megrövidült a bal lába, ami többszöri műtétek alkalmával, rögzítésre került a csípőnél. Emiatt mindkét térd ízülete megeröltetődött és azóta ízületi fájdalmakkal küzd. A járás is nehezére esik. Az évek alatt folyamatosan leromlott az állapota. Kezdetben bot nélkül, mára azonban két bottal sikerül csak a mozgás. Az iskolát már magániskolában végezte el, azután férjhez ment és Hajdúszoboszlóra költözött.

"A kezelések nagyon nagyon hasznosak számomra. Úgy érzem, hogy ha nem kapnám ezeket a kúrákat, akkor mára sokkal rosszabb állapotban lennék, talán járni sem tudnék. Régen, amikor a szolnoki központban dolgoztam és raktárellenőrzéseket folytattunk Hajdúszoboszlón, akkor számtalanszor megfordultunk a gyógyfürdőben és az uszodában is. Szerencsére a kezeléseknek köszönhetően a mai napig hódolhatok imádott sportomnak az úszásnak.

Elmondása szerint 1963 óta jár Hajdúszoboszlóra kisebb-nagyobb megszakítással, hiszen eleinte nem a kúrák miatt, hanem a víz miatt jártak ide a kollégáival. "Ennyi év alatt szerencsére már mindegyik kezelést kipróbálhattam és elmondhatom, hogy egytől-egyig mind hatásosnak bizonyult. Természetesen vannak kedvenceim, mint például a diadynamic ingeráram kezelés, vagy a víz alatti gyógytorna. Úgy érzem, számomra ezek a leghatásosabbak."

mozaik-500_20130110174320_15.jpg

DIADYNAMIC ingeráram kezelés:
A kezelés során különlegesfajta elektromos áramot használnak fájdalomcsillapításra és a vérkeringés fokozására. Javasolt használati terület: húzódások, zúzódások, ödémák, izületi és gerinckopások, porckorong elkorcsosulás. Fájdalomcsillapító hatása is kedvező.

"Ha az emberek rám nézek azt láthatják, hogy „szerencsétlen asszony, két bottal jár”, pedig mindent meg tudok csinálni, teljesen ellátom a háztartást és még vezetni is tudok."

A bal láb rövidsége miatt a jobb lába terhelődött inkább, emiatt mára a jobb lábát fájlalja jobban. Miután egy téli esős, vizes időben - az akkori kőolaj telepen elcsúszott - le kellett, hogy százalékolják, hiszen a sérülése olyan súlyos volt, és olyan nagy mértékű kárt okozott a térdízületében, hogy nagyon hosszú ideig nem tudott talpra állni. "Ezekben az időkben házhoz hozták a munkát minden nap és több hónapig otthonról intéztem a telep könyvelését." Felépülése után a Debreceni Mozgássérültek Egyesületénél dolgozott. 14 évig napi 8 órában az egyesület pénzügyi-, számviteli - és adminisztrációs ügyeit Erzsike intézte, valamint vezetőségi taggá is választották.

„59 évesen töltöttem be a nyugdíjas korhatárt, ezután az egyesület nem tudott tovább alkalmazni. Mivel tevékeny ember vagyok, úgy éreztem szeretnék még dolgozni, így a Hungarospahoz jelentkeztem, ahová azonnal felvettek és 7 évig dolgoztam pénztárosként nyaranta. Azóta is minden évben kétszer kihasználom a kezelések adta gyógyulási lehetőséget, hiszen a hozzáértő kezeknek és a víz erejének köszönhetően vagyok a mai napig talpon!”

Továbbra is szeretettel várjuk mindazon vengégeink - szülők, nagyszülők, sportolók - jelentkezését, akik szívesen megosztanák velünk gyógyulásuk történetét.

Ha ismer környezetében olyan személyt, akinek a Hungarospa-ban segítik helyreállítani egészségét, akkor az alábbi elérhetőségeken kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot.
E-mail: info@hungarospa.hu Tel: 06-52-558-558

SziZsu