szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2013. 02. 04. 15:43

Az akut stroke intenzív terápiája a Hungarospa Thermal Hotelben

Az akut stroke intenzív terápiája a Hungarospa Thermal Hotelben
Következő rendhagyó történetünkben egy videórészletet láthatnak a Hajdúszoboszlói Városi Televízió 2008-as karácsonyi adásából, melyben 3 ember történetével ismerkedhettek meg a nézők. Először Máté Zoltán történetét mutatjuk be, aki agyvérzése után azt hitte, hogy sohasem fogja tudni ellátni magát.
Máté Zoltán 2005-ben kapott agyvérzést, fél oldala teljesen béna volt és súlyosan sérült a beszédközpontja is. Nem tudott mozogni beszélni, nem tudta magát kifejezni és még segítséget sem tudott kérni. Akkor úgy érezte, hogy mindennek vége az életében.
Hajdúszoboszlói Városi Televízió - Máté Zoltán riport

Az azóta eltelt években Máté Zoltán úr rendszeresen jár kezeléseinkre a Hungarospa Thermal Hotelbe, ahol évről évre igyekeznek lelkiismeretes munkatársaink egészségének helyreállításában. Mára visszanyerte jó kedélyét és közvetlenségét, és egyre magabiztosabb a mozgása és a beszéde is.

Hogy érzi magát a 2008-as felvétel óta?
"Remekül, köszönöm. A beszédkészségem sokat javult, gyorsabban tudok gondolkozni és könyebben tudok beszélni. A mozgásom is stabilabb és a felvételen még bottal, nehezen közlekedtem, de azóta mindenhová gyalog járok.

Mi az amiért rendszeresen igénybeveszi a Hungarospa kezeléseit?
"A balestem után 3 évvel is csak 3 szót tudtam kimondani: -igen,-nem,-persze. A kezeléseknek köszönhetően sokat javultam mind szellemileg és mind fizikailag. 2007 óta vagyok mondhatni önellátó, de akkor még nagyon nehezen mozogtam. Mára már bot nélkül közlekedek, gyorsabb és erősebb a járásom. Évről évre egyre jobban vagyok, tehát folyamatosnak mondható a javulás. Leginkább az IBR kezelést érzem számomra a leghatásosabbnak, mert azóta beszélek és mozgok könyebben, de ettől függetlenül a gyógytorna és maga a gyógyvíz is rengeteget segít és segített a gyógyulásomban. Nagyon hálás vagyok a Hungarospa dolgozóinak, a kezelésektől mondhatom, hogy újra élek!"

További jó egészséget és sikeres gyógyulást kívánunk!

SziZsu