szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2013. 04. 05. 12:25

Ha a keresztszalag szakad - sportsérülés kezelése

Ha a keresztszalag szakad - sportsérülés kezelése
Újabb gyógyulástörténettel érkezünk  a hétvégére. Egy fiatalember történetével ismerkedhetnek meg, aki egy jótékonysági gála sporteseményén sérült meg körülbelül 1 éve.  Lengyel Tibor keresztszalag szakadást szenvedett és a másfél hónapja történt műtéte eredményességében bízva megkezdte gyógyfürdőnkben a gyógytornát, illetve az ehhez kapcsolódó kezeléseket.

Hogyan sérült meg?

"Körülbelül 10 hónapja egy jótékonysági gála keretében megrendezett kézilabda mérkőzésen szenvedett sérülést a térdem. Egy felugrást követően egy hibás talajfogás eredményeként elszakadt az elülső keresztszalagom. Egy térdspecialistához, Varga Lehel doktor úrhoz kerültem Fehérgyarmatra, aki egy kerszetszalagplasztikácóval oldotta meg a térdproblémámat."

Miért választotta a Hungarospa szolgáltatásait?

"Egy ismerősöm, - aki szintén az intézményükben dolgozik - javasolta a Hungarospa gyógyfürdő szolgáltatásait, mondván itt vannak olyan megfelelő körülmények és  szakmai ellátottság, ami segíthet a felépülésben. Név szerint ajánlotta Bojti Adrienn gyógytornásznőt, aki lelkiismeretes és kiváló szakmai felkészültséggel rendelkezikt. Sokat köszönhetek a munkájának."

lengyel-tibor-500_20130405122414_26.jpg

Milyen kezeléseket kap?

"Miután a háziorvosommal egyeztettünk, aki szintén a hajdúszoboszlói gyógyfürdő gyógyászati tevékenységét javasolta, Dr. Fehér Judit szaktudására bíztam magam. A vizsgálat után 3 kezelést javasolt a mielőbbi felépülésem érdekében, egyéni gyógytornát, lézeres kezelést és szelektív ingeráram kezelést."

Milyennek ítéli meg az elvégzett kezelések színvonalát?

"Az előírt 15 alkalmas kezelés sorozat utolsó előtti fázisához érkeztem és személyes tapasztalatom, valamint véleményem szerint az egyéni gyógytorna volt az, ami leginkább segítette a felépülésemet. De a kezeléseket végző asszisztens hölgyek elhivatott munkájának köszönhetően a másik két kezelés is jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a jelenlegi állapotomba kerüljek, ami még nem a sérülés előtti stádium, de bíztatnak, hogy közel járok hozzá."

Milyennek látja a Hungarospa tevékenységét?

Az intézményre és a benne folyó munkára eddig valós rálátásom nem volt, annak ellenére, hogy a környéken lakom. Azonban már néhány alkalom elteltével megállapítottam, hogy mind az infrastruktúra, mind az itt dolgozó munkatársak szakmai hozzáértése és vendégbarát politikájának köszönhetően minden idelátogató gyógyulni- és pihenni vágyó biztos kezekbe kerül."


További sikeres felépülést és jó egészséget kívánunk!

 

 

SziZsu