szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 01. 10. 00:00

Ajánlat osztálykirándulásra

Ajánlat osztálykirándulásra

Európa legnagyobb fürdőkomplexumában az alábbi ajánlattal várjuk  a kiránduló osztályokat, gyerekcsoportokat:

Elő/utószezonban ( 2023. május 1- június 15-ig és szeptember 1-30 ):

 2 nap/ 1 éjszaka félpanzióval, 2 fürdőbelépővel: 22.500 Ft/fő + IFA (590 Ft/fő / éj, 18 év fölött fizetendő)

Főszezonban ( 2023. június 16- augusztus 31-ig) : 

2 nap/ 1 éjszaka félpanzióval, 2 fürdőbelépővel: 25.000 Ft/fő+ IFA (590 Ft/fő / éj, 18 év fölött fizetendő)

21. fő ingyenes

 Mit tartalmaz csomagajánlatunk?

- 2 éjszakai szállást

- félpanziós ellátást

- 2 x fürdőbelépőt (strand és Aqua-Palace vagy Aquapark)                                                                                    

Ezen felül, 20 személy után a szervező pedagógusnak  ingyenesen, ajándékba adjuk az üdülési csomagot!

Szállás: szállodában, 2-3 ágyas apartmanban

Strandolás Európa legnagyobb fürdőkomplexumában, ahol válogathatnak a 15 medence közül (májusban a tradicionális strandrészen, júniustól szeptember elejéig a teljes strandon), csónakázhatnak, vízibiciklizhetnek, vagy éppen sportolhatnak a strandon található Sportcentrumban. Strandröplabda-, strandfoci- és teniszpályák várják a sportolni vágyókat. A sportcentrum szolgáltatásai a teniszpályák  kivételévek ingyenesek.

Csúszdaparkunk, az Aquapark 15 óriáscsúszdával nyári szezonban várja várja a csobbanás szerelmeseit! 

Az egész évben nyitva tartó Aqua-Palace Fedett Élményfürdő tökéletes kikapcsolódást nyújt wellness és fitness szolgáltatásokkal.  A labdasportok szerelmeseit két squash pálya és asztalitenisz várja.

A strandolás mellett számtalan érdekes programra van lehetőség Hajdúszoboszlón és környékén: 

Fürdővárosunk látványosságai közül keimelkedik Bocskai Múzeum, ahol megtekinthető  Bocskai István fejedelem kornájának hiteles mása.

Városnéző biciklizésre a Bringóhintót és a Dottót ajánljuk (http://www.szoboszlo-bringohinto.hu/bringohinto-hajduszoboszlo.html).

Izgalmas, bátorságpróbáló kalandpark- a Mókus Kalandpark (http://www.mokuskalandpark.hu/) a város debreceni kijáratánál található fás övezetben várja az ügyességüket kipróbálni vágyókat.

A fürdőhöz közel található 300 m-es Gokart pálya (http://www.gokarthajduszoboszlo.hu/) is élvezetes kikapcsolódást nyújt!

Városunk mindössze 20 km-re fekszik Debrecentől, ahol a Református Nagytemplom, a Református Kollégium, Déri Múzeum, valamint a Kossuth Lajos Tudomány Egyetem nyújt kulturális élményt.

A Hortobágyi Nemzeti Park 35 km-re található, ahol a 9 lyukú híd, a Pásztor Múzeum, a Hortobágyi Csárda, vele szemben a Hortobágy Vízi világát bemutató Körszín múzeum, valamint a Mátai lovasfaluban található Nóniusz istállók megtekintése kihagyhatatlan lehetőségek. A pusztakocsikázás mindenki részére maradandó élmény.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, várjuk kérdéseiket, foglalási szándékukat az thermaltourist@hungarospa.hu e-mailen vagy a következő telefonszámon: 52/ 558-551. Kérésre az üdülőcsomagot egyéni igényekhez igazítjuk!