szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

2022. 04. 21. 15:45

A Hungarospa a 95. strandnyitásra készül!

A Hungarospa a 95. strandnyitásra készül!

Idén április 30-án, szombaton reggel 9 órakor nyit a  Hajdúszoboszlói Strand. A nyitásra felkészülés  jelenleg is zajlik, hogy a megszokott, színvonalas környezetben fogadhassuk a vendégeket. 

 

A nyitó napon a tradicionális strandrész mind a nyolc medencéje üzemel: I/A, I/B, I/C, I/D II-es medencék, pezsgő-, hullámmedence és a „vizilovas” gyermekmedence.
 
Strand_1000
 
A nyitás alkalmából egy nagyszabású ingyenes esti rendezvénnyel szórakoztatjuk  a vendégeket 18.30 órától a mediterrán tengerpart hajószínpadán. 
 
Gyermeknapon, május 29-én a Széltolók Együttes műsorával kedveskedünk a gyerekenek a Vízipók meseszínpadon. Amennyiben kedvező lesz az időjárás,  tervezzük valamennyi gyermekmedencénk üzemeltetését: a Delfin  medencét, Halacska medencéket és a tanmedencét.
 
A pünkösdi hétvégén, június 4-én nyit az Aquapark, ahol 15 izgalmas kalandcsúszda várja a csobbanás és az aktív kikapcsolódás szerelmeseit. A 6-12 éves gyerekek számára a csúszdapark  kalandmedencéket is kínál. Június 4-től a strandfürdőben már igénybe vehető lesz az úszómedence, az Ómega medence és a tanmedence.
 
Június 16-án nyit a Prémium Zóna,  a tavaly átadott attraktív szabadtéri wellness fürdő, mely a strand kiegészítő szolgáltatása.  A Prémium Zóna ötcsillagos minőséggel, szemet gyönyörködtető, különleges látványelemekkel várja a kényelmi wellnessre vágyókat.
 
A tanév vége után, június 18-tól már a strand valamennyi medencéjét birtokba vehetik a strandolók: a mediterrán tengerparti medencét,  valamint a pancsoló- és gyerekmedencéket is.
 
Idén nyáron is  különböző családi animációk szórakoztatják gyerekeket és szüleiket a strand Vízipók meseszínpadán.
Július 30-án, a strandfürdő  95. születésnapján különböző napközbeni  programok és a "Strandok éjszakája" szórakoztatja majd a vendégeket.
 
Az Aqua-Palace Fedett Élményfürdő nyáron is,  minden időjárási körülmény esetén  a vendégek rendelkezésére áll exkluzív medencéivel, wellness, fitness szolgáltatásaival. Az élményfürdőben különösen sok szolgáltatás várja a kisgyermekes családokat.  
 
Az idősebbeknek, gyógyulni vágyóknak ajánljuk a Gyógyfürdőben  az egészségbiztosítás  által támogatott gyógyfürdő kezeléseket, melyeket  kedvezményes csomagáron vehetnek igénybe. A Gyógyfürdő saját reumatológus orvosai beutaló és várólista nélkül írják fel a kezeléseket.
 
A Hungarospa saját szálláshelyei sokféle szállásigényt elégítenek ki: Hungarospa Thermal Hotel*** és Thermal Kemping sátor- és lakókocsihelyekkel, mobilházakkal. A Thermal Tourist utazási iroda  többféle kategóriában közvetít szállásokat kedvező áron.
 
Európa legnagyobb fürdőkomplexumában  a legtöbb víziélménnyel és egészségmegőrző szolgáltatások széles választékával  várjuk kedves vendégeinket!
 
SZÉP kártyával megvásárolható a Hungarospa valamennyi szolgáltatása!