Попросите предложение!

Или бронируйте онлайн!

Szállodai információk

A hatályos jogszabályok értelmében tájékoztatjuk kedves vendégeinket az alábbiakról:

Vendég tájékoztatása személyes adatok kötelező rögzítéséről


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Szállodánkban az alábbi óvintézkedésekkel igyekszünk megőrizni egészségüket:

  • érintésmentes check-in lehetőségével előzzük meg a recepció előtti torlódást,
  • érintésmentes fizetést előnyben részesítjük (a fogyasztást szobai számlára terheljük, átutalással, vagy bankkártyával fizethetnek vendégeink),
  • fokozottan figyelünk a higiéniára, gyakrabban takarítunk, szellőztetünk és többször fertőtlenítünk,
  • ózongenerátor használatával még biztonságosabbá tesszük szállodánkat.

A fürdő szállodája, a szálloda fürdője!

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodájaként egész évben biztosítjuk vendégeinknek a korlátlan átjárás lehetőségét a hajdúszoboszlói Hungarospa Gyógy- és Strandfürdőbe, az Aqua-Palace élményfürdőbe és az Árpád uszodába (kivéve elutazás napján).

Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdőegység, ahol egész évben biztosítottak a NEAk által támogatott kezelések is.

Gyógyrészlegünkben 3 különböző hőfokú benti- és 1 kinti medence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújtanak az infra- és finnszaunáink.

Szállodánk vendégei alapszolgáltatásként vehetik igénybe a saját wellness részlegünkön felül a Gyógyfürdő és a Strand további 20 medencéjét, valamint az Aqua-Palace élményfürdő különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencéit és az Árpád uszoda feszített víztükrű, 50 méteres, 8 pályás medencéjét (kivéve elutazás napján).

Kiegészítő szolgáltatásként választhatóan vendégeink az Aquapark, vagy a Prémium zóna belépőjegyeire is jogosultak az alábbiak szerint:
06.16 — 09.02 közötti időszakban nyitvatartás és időjárás függvényében, érkezés napját kivéve minden nap.

A hotelban 104 db kétágyas (pótágyazható), 3 db egyedi berendezésű apartman, 6 db két légterű, családi szoba (3 főággyal) és 3 db mozgáskorlátozott vendégek részére megfelelő kialakítású, klimatizált szoba áll az Önök és vendégeink rendelkezésére. Szobáinkban az ágyak összetolva vannak elhelyezve (90 cm x 200 cm), vagy különágyas szobák is rendelkezésre állnak (90 cm x 200 cm).

A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyhánk mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek. Széles italválasztékkal: kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk Önöket Drinkbárunkban!