Kérjen ajánlatot!

Vagy foglaljon online!

IBR Diagnosztika és kezelés

IBR – SYSTEM Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer – Egy forradalmian új biofizikai rendszer a gyógyítás szolgálatában

Ez a mikro-elektro-mágneses diagnosztikai és terápiás rendszer, a világon elsőként teszi lehetővé az emberi szervezet komplex elektromos és mágneses spektrumanalízisét és grafikus megjelenítését. Az orvosokból és mérnökökből álló feltaláló csoport legfontosabb célja az volt, hogy a gyógyítás során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják. Az IBR – SYSTEM elektromos és mágneses impulzusok formájában kérdéseket tesz fel a beteg szervezetének, amelyekre az válaszol, majd a válaszokat a berendezés kiértékeli. A helyteleneket kijavítja, módosítja. Ezáltal a normális működést elősegíti és felerősíti, míg a károsat kioltja. Az eljárás teljesen fájdalommentes!

Az IBR System különböző kórképek gyógyításában nyújthat nagy segítséget:

A szervezet sav-bázis egyensúlya
Akut és krónikus fájdalmak
Allergia kezelése
Allergiás bőrgyulladások
Allergiás légcsőhurut
Asztma
Atópiás dermatitisz
Bélgyulladások
Candida szűrése és kezelése
Ekcéma
Ételallergia
Fájdalmas menzesz
Fejfájások
Gyógyszer- és anyagteszt
Gyomorfekély
Ízületi panaszok
Klímaxos panaszok
Krónikus emésztési zavarok
Krónikus nőgyógyászati problémák
Legyengült immunrendszer felerősítése
Migrén
Műtét utáni állapotok
Méregtelenítés sejtszinten
Pattanások
Psoriasis (Pikkelysömör)
Rosacea
Rheumatikus betegségek
Sérülés utáni állapotok
Seborrea
Szénanátha
Visszatérő középfülgyulladások

A berendezés rendelkezik elektromos homeopátiás üzemmóddal is.

Mint minden IBR-System terápiával gyógyító centrum, gyógyító-megelőző tevékenységünk során mi sem kisebb átalakulás elérésére törekszünk pácienseink életében, mint a testi lelki átalakulás. Valljuk, hogy a megbetegedések kezelésénél nemcsak a tünetekre kell összpontosítani, arra törekszünk, hogy életük gyökeres átalakulást vegyen. Szállodánkban töltött idő alatt olyan új életmódbeli és élet-vezetési szokásokat sajátítsanak el, amelyek segítségével egészségesebb és teljesebb életet élhetnek. Nemcsak a tüneteket kezeljük, hanem abban segítünk, hogy a javulás fenntartható legyen és hosszú távon megmaradjon.

Elérhetőségünk: 52/ 558-553 /358-as vagy 139-es melléken