Fürdőkomplexum

A Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, mely rendkívül széles szolgáltatási kínálattal áll vendégei rendelkezésére.
Az alábbi tájékoztató segít  könnyebben eligazodni szolgáltatásaink között.
Javasoljuk, hogy hajdúszoboszlói tartózkodásuk idején ne csak a gyógy- és strandfürdőt vegyék igénybe, hanem a strand plusz szolgáltatásait is, az Aquaparkot és a Prémium Zónát.
Nyári főszezonon kívül, illetve kedvezőtlen  időjárás esetén ajánljuk az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőt.
SZÉP kártyát a Hungarospa valamennyi szolgáltatására elfogadunk.
A parkolási lehetőségekről a Térkép oldalon talál információt.

Egész évben nyitva

Gyógyfürdő >>

A hajdúszoboszlói Gyógyfürdő egész évben folyamatos nyitvatartással, 7 órától 19 óráig üzemel. A csarnok 3 gyógyvizes medencéje mellett 4 nyitott gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére. Ellenőrzött és minősített gyógyvizünkre alapozva teljeskörűen igénybe vehetők az egészségbiztosítás által támogatott gyógykezelések, orvosi felügyelet mellett.
A gyógyfürdő szolgáltatásait elsősorban a gyógyulni vágyó, nyugodt kikapcsolódást kereső, idősebb generációhoz tartozó  vendégeink számára ajánljuk.
Az élményfürdő egész évben egyedi fürdőélményeket nyújt minden generáció számára. Különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencék, szaunavilág, baba- és családi medencék, szörf  és sok-sok wellness-, fitness  szolgáltatás várja a látogatókat.
A fedett élményfürdőt elsősorban  aktív korúak, fiatalok valamint kisgyermekes családok számára ajánljuk.

Egész évben nyitva

Aqua-Palace >>

Szezonálisan nyitva

Strand >>

A 30 hektáros gyönyörűen parkosított terület május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. Igénybe vehetőek különböző élménymedencék, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermekmedencék. A strand igazi slágere a pálmafákkal és homokos parttal övezett mediterrán tengerpart. A strand kiegészítő szolgáltatásai az Aquapark és a Prémium Zóna, melyek kiegészítő díj fejében vehetők igénybe. 
Minden korosztály kedvére választhat a strand 15 különböző medencéje közül.
A strand területén található csúszdapark, ahol 15 különféle pályából választhatnak a lesiklás szerelmesei. Az apróságokat gyermek kalandmedencék, minicsúszdák, a medencében álló élethű állatfigurák, valamint játszótér varázsolja el. A nyugodtabb élményekre vágyóknak a sodró folyót és a különböző hőfokú élménymedencéket ajánljuk.  Az Aquaparkot kiegészítő belépő váltása után vehetik igénybe a strand vendégei.
A csúszdaparkot elsősorban az aktív kikapcsolódást, izgalmakat kereső  fiatalabb generációnak és a gyermekes családoknak ajánljuk.

Szezonálisan nyitva

Aquapark >>

Szezonálisan nyitva

Prémium Zóna >>

Az ország legújabb, legattraktívabb szabadtéri wellness fürdője a strand területén belül.
A Prémium Zóna ötcsillagos minőségi igényeket elégít ki szemet gyönyörködtető, különleges látványelemeivel, egyedi vízi élményekkel és kényelmi wellness szolgáltatásokkal.  A Plitvice medencében hatalmas sziklás vízesés, beépített masszázs elemek, pezsgőágyak segítik az ellazulást. A Tahiti medencében hullámfürdő és vízibár,  az Amazonas medencében  sodrófolyó és emeletes jakuzzi  tölcsérek  nyújtanak különleges vízi élményt. A Prémium Zónába kiegészítő belépő megváltásával léphetnek be a strand vendégei.
 A Prémium Zónát a minőségi, kényelmi szolgáltatásokat,  nyugodt ellazulást kereső vendégeinknek ajánljuk.
Az egész évben nyitvatartó fedett uszoda A Thermal Camping szomszédságában található. Az Árpád uszoda a nemzetközi szabványoknak megfelel, versenyek rendezésére kiválóan alkalmas. Feszített víztükrű, 50 méteres 8 pályás medencéjének vize 25 – 27 ° C –os.
Az uszoda mellé épített tanmedence az úszás elsajátításának lehetőségét teremti meg a gyerekek számára, valamint kisgyermekes családok részére kitűnő fürdési lehetőség. Az uszoda egyéb szolgáltatásai: szauna, szolárium, kondicionáló terem. 
Az uszodát elsősorban a sportolni vágyók számára ajánljuk.

Egész évben nyitva

Uszoda >>

Egész évben nyitva

Thermal Hotel >>

A HUNGAROSPA Thermal Hotel *** csendes, nyugodt környezetben fekszik, közvetlen átjárás biztosított a fürdőkomplexumba.
A szálloda saját gyógyászati részlegén igénybe vehetők a NEAK által támogatott kezelések.  3 fedett és 1 szabadtéri gyógyvizes medence, szaunák, szolárium, sókamra, valamint teniszpályák  állnak a vendégek rendelkezésére.
A szállodai csomag tartalmazza a gyógy- és strandfürdő, az Aqua-Palace élményfürdő és uszoda  igénybevételét, nyári főszezonban választható a Prémium Zóna vagy az Aquapark. 
Az egész évben nyitvatartó Thermal kempingben mintegy 300 lakókocsi-állás áram, ivóvíz csatlakozási lehetőséggel és sátorhelyek várják az érkezőket a megfelelő kiszolgáló létesítményekkel. A kemping területén vegyesbolt, a szomszédos  uszodában étterem áll a vendégek rendelkezésére.
A kemping vonzerejét  emeli a strandra és az uszodába történő közvetlen átjárás lehetősége. 

Egész évben nyitva

Thermal Camping >>

Egész évben nyitva

Thermal Tourist >>

A Thermal Tourist a Hungarospa saját utazási irodája, mely többnyelvű  információval segíti a vendégeket a strand főbejáratánál. Az iroda munkatársai foglalkoznak fürdőbelépők, kúracsomagok értékesítésével, szállásközvetítéssel. Csoportos kedvezmények az irodában igénybe vehetők.

Fürdőkomplexum