Thermal Camping

Cím: 4200. Hajdúszoboszló, Böszörményi út 35/A
Tel: +36-52-558-552
E-mail: thermalcamping@hungarospa.hu

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy Házirendünk megváltozott!

Érkezés-távozás sátorral, lakókocsival
elő-utószezonban:
érkezés: 7:00 – 22:00 óra között
távozás: 18:00 óráig
számlafizetés 18:00 óráig
 
főszezonban (július – augusztus):
érkezés: 7:00 – 22:00 óra között
távozás: 12:00 óráig
számlafizetés 12:00  óráig

A Hungarospa  Hajdúszoboszlói  Zrt. kempingjében  300 lakókocsi-állás áram-, ivóvíz-csatlakozási lehetőséggel, valamint sátorhelyek találhatók a megfelelő kiszolgáló létesítményekkel. A kemping varázsa a kellemes környezetben és abban rejlik, hogy a vendégek rendkívül kedvező áron közvetlen átjárással naponta többször felkereshetik a strandot. Téliesített szociális helyiségekkel a kemping  egész évben várja vendégeit! A recepció mellett mini ABC egészíti ki a kemping szolgáltatásait.

A kempingbe érkezőket  teljesen berendezett és felszerelt mobilházak is várják.  A házakban két hálófülke, nappali (egy fő részére fekhellyé alakítható sarokgarnitúrával), 2 fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, étkező, konyha találhatók. A mobilházak légkondicionáló berendezéssel, TV-vel felszereltek. Ágyneműt, huzatot, lepedőt, törölközőt, konyharuhát biztosítunk. 

A konyha felszereltsége: elektromos főzőlap, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, étkészlet és főzőedények. A házak előtt fedett terasz áll kerti bútorokkal.  A mobilházat max.5 felnőtt részére ajánljuk.  A mobilházak árait és igénybe vételének feltételeit  az árlisták gombra kattintva tekintheti meg. A lap alján található adatlap kitöltésével küldhet ajánlatkérést, vagy megrendelést.

Kérjen ajánlatot vagy foglaljon helyet magának és/vagy családjának, barátainak!

Thermal Camping