Kempinghelyek

A fás, bokros zöldövezeti területen elhelyezkedő Hungarospa Thermal Camping*** ideális helyszín azok számára, akik a kempingezés élményét és a hajdúszoboszlói fürdő közelségét szeretnék élvezni.

A kempingben 300 lakókocsi-állás található, amelyek mind áram- (16A) és ivóvíz-csatlakozással rendelkeznek, biztosítva Vendégeink számára a szükséges kényelmet. Emellett sátorhelyek is elérhetők, jól felszerelt kiszolgáló létesítményekkel. Parcelláink mérete 40 -140 négyzetméter.

Nyári vizesblokk és konyhaépület

Vendégeink kényelmét szolgálja felújított, modern nyári vizesblokkunk, amelyben nemenként elkülönített WC, mosdó- és zuhanyzóhelyiségek találhatók. Az épület akadálymentesített mosdóval és zuhanyzóval is rendelkezik, mindenki számára lehetővé téve a kényelmes használatot. Emellett mosó- és mosogatóhelyeket is kialakítottunk. A vizesblokkban díjmentesen használható centrifuga áll rendelkezésre, valamint kulcsos rendszerrel működő mosógép.

A nyári vizesblokkal szemben található, teljesen felújított konyhaépület számos modern kényelmi eszközzel várja a Vendégeket. Az épületben több elektromos főzőlap található, lehetővé téve a gyors és egyszerű főzést. A mikrohullámú sütők ideálisak az ételek melegítésére vagy gyors elkészítésére, míg a rozsdamentes konyhapultok bőséges munkafelületet biztosítanak a főzéshez és előkészítéshez. Ezen kívül mosogatók is rendelkezésre állnak, amelyek megkönnyítik az edények és konyhai eszközök tisztítását, így minden adott egy kényelmes és praktikus konyhai környezethez.

Téli vizesblokk

A téli épületben található női és férfi WC, mosdók és zuhanyzók mellett egy konyha is helyet kapott, amely elektromos főzőlappal és mikrohullámú sütővel felszerelt. Emellett a Vendégek díjmentesen használhatják a centrifugát, valamint díj ellenében a mosógépet és a szárítógépet is igénybe vehetik.

A mosógép és szárítógép használatával kapcsolatos információkért forduljon Kollégáinkhoz!

Fürdőbelépő

Sátorral és lakókocsival érkező Vendégeink külön térítési díj nélkül vehetik igénybe egész évben a Hungarospa Gyógyfürdőt és a fedett Árpád Uszodát, továbbá májustól szeptember végéig a Hungarospa Strandot.

Emellett a kemping Vendégei májustól szeptember végéig 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg az Aqua-Palace fedett élményfürdő és az Aquapark belépőit.

Októbertől december végéig áraink tartalmazzák a Hungarospa Gyógyfürdő és a fedett Árpád Uszoda mellett az Aqua-Palace fedett élményfürdő (kivéve távozás napján) belépőt is. 

További információk

A Thermal Camping sátoros és lakókocsis parcelláira az érkezés egész évben 7:00 – 22:00 óra között, míg az elutazás és fizetés elő- és utószezonban 18:00 óráig, főszezonban 12:00 óráig lehetséges.

A sátor és lakókocsi helyek előfoglalása július-augusztus hónapokban szünetel. Elő- és utószezonban parcelláink a szabad kapacitás függvényében, díjmentesen foglalhatók.

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy amennyiben a távozási napon a meghatározott távozási időn túl a parcellán maradnak, tartózkodási felárként 1 napi teljes szállásdíjat számolunk fel. 

Amennyiben legkésőbb a távozást megelőző nap 12.00-ig jelzi a kemping recepcióján, hogy a távozás napján a parcellák elhagyásának hivatalos időpontját követően is szeretne a parcellán maradni, úgy azt a foglaltság függvényében 1.000 Ft/óra felár ellenében biztosítjuk az Ön számára.

Eurós fizetés esetén az átváltás napi árfolyamon történik. Az aktuális árfolyam a kemping recepcióján tekinthető meg. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk.

Napi árak HUF/éjCAMPINGUtószezon
10.01-12.31.
Középszezon
09.01-09.30.
Területhasználati díjaksátor/db/éj2.5002.5003.500
Területhasználati díjaklakókocsi, lakóautó elektromos és víz csatlakozással/db/éj4.2004.2005.900
Szállásdíj/fő/éjfelnőtt5.6005.1006.800
Szállásdíj/fő/éjgyerek 4-14 évig5.0004.5006.000
Idegenforgalmi adó 18 év felettéjszakánként600600600

Klubtagsági kedvezmények

MCCC, MHKK, Táborozó Természetbarátok Egyesülete, Baráti Karaván Klub, Megyei Camping Klubok klubtagsági igazolványával, a területhasználati- és szállásdíjból 15% kedvezmény biztosított.

ADAC, ACSI, ANWB, FICC, PZM nemzetközi clubok igazolványaival a területhasználati- és szállásdíjból 10% kedvezményt tudunk biztosítani.

Kedvezményre jogosító kártyáját kérjük, a bejelentkezéskor szíveskedjen felmutatni.

További kedvezmények

Szervezett csoportok esetén minden 21. fő szállás- és területhasználati díja grátiszként biztosított.

A Thermal Campingben tartózkodási kedvezménnyel is kedveskedünk a minket választó Vendégeknek. Elő- és utószezonban a 14. éjszaka után, míg főszezonban a 21. éjszaka után egy éjszakát grátiszként biztosítunk!