Foglalási, fizetési, lemondási feltételek

Foglalás és ajánlatkérés

Mobilházak

Mobilházak esetében előzetes foglalás szükséges, melyet megtehet a foglalás gombra kattintva. Töltse ki az űrlapot adatai és a foglalás részleteinek megadásával. Vendégeink megkeresésére a lehető leghamarabb igyekszünk válaszolni. 

Kérjük, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Amennyiben gyermek(ek)kel érkeznek, a gyermek(ek) életkorát kérjük, helyesen adják meg! Ezen adatok megadása befolyással lehet az árra továbbá így elkerülhetők a későbbi adminisztrációs nehézségek.

Kérdése van? Kérje ajánlatunkat, az ajánlatkérés gombra kattintva!

Kempinghelyek

A sátras és lakókocsis helyeket elő- és utószezonban nem szükséges foglalni, mindig vannak szabad helyeink. Természetesen amennyiben kéri, úgy ebben az időszakban kedvenc parcelláját díjmentesen, a szabad kapacitások függvényében biztosítjuk. Ajánlatkéréskor vagy foglaláskor kérjük, jelezze felénk ezen igényét.

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a legforgalmasabb időszakokban, júliusban és augusztusban sátras és lakókocsis helyeket előre nem áll módunkban lefoglalni.  Továbbá 2025 május 1-4 között, valamint június 19-25 között a parcellafoglalás szünetel.

Fizetési feltételek

A Hungarospa Thermal Camping***-ben az alábbi fizetési módok közül választhat:

  • készpénz fizetés forintban és euróban (az adott napon érvényes árfolyamnak megfelelően)
  • bankkártyával (Visa, maestro, MasterCard, American Express)
  • SZÉP kártyával (OTP, MKB, K&H – hatályos jogszabályoknak megfelelően)

Kempingünk bejáratánál forintos ATM automata áll Vendégeink rendelkezésére.

Mobilházak esetén érvényes szabályok:

A mobilházinkat foglaló Vendégeink foglalásukat 30% előleg átutalásával tudják biztosítani, melyet a visszaigazolásban szereplő határidőig szükséges befizetni. Kérjük, tartsa be az előleg beérkezésének határidejét, mert az érkezés előtti 2 hétben az előleg nélküli foglalásokat törölhetjük!

Az előleget fizetheti bankkártyával, SZÉP kártyával vagy átutalással forintban és euróban.

A mobilházak esetében a helyszíni/azonnali foglalás esetén az alábbi előlegfizetési feltételeket alkalmazzuk:

A foglalás 100%-a a foglalás napján bank- vagy hitelkártyával, vagy a foglalásban szereplő Vendég nevére szóló SZÉP kártyával előre fizetendő. A foglalást csak sikeres tranzakció esetén tekintjük érvényesnek. A fennmaradó szállásdíj összegét, az esetleges többlet költségeket, továbbá az idegenforgalmi adót a Hungarospa Thermal Camping*** recepcióján tudja kiegyenlíteni.

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy forgalmas időszakokban, főként az augusztusi hónapban célszerű már az elutazás napját megelőző napon rendezni számlájukat.

Lemondási feltételek

Kérjük, hogy a lemondásról/módosítási szándékról mielőbb értesíteni szíveskedjenek minket a thermalcamping@hungarospa.hu címen. A lemondási feltételekről a sikeres foglalást követően kapott visszaigazolásban részletesen olvashat.