Elérhetőségeink

4200 Hajdúszoboszló, Böszörményi út 35/A

GPS: 47°27’24.0″N 21°23’42.3″E

NTAK azonosító: KE19003960

Érkezés és távozás

Kempinghelyek

Elő- és utószezonban:

  • érkezés: 7:00 – 22:00 óra között
  • távozás és számlafizetés: 18:00 óráig

Főszezonban (július – augusztus):

  • érkezés: 7:00 – 22:00 óra között
  • távozás és számlafizetés: 12:00 óráig

Mobilházak

  • érkezés: 14.00 órától
  • távozás és számlafizetés: 10:00 óráig

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy amennyiben a távozási napon a meghatározott távozási időn túl a mobilházban vagy a parcellán maradnak, tartózkodási felárként 1 napi teljes szállásdíjat számolunk fel.

Az elutazás napján a sorompónál kérjük, mutassa fel számláját. Az itt tartózkodás alatt a kapott karszalag felmutatása biztosítja a kempingbe történő be- és kijárást. 

Téli üzemmód

Kempingünk november elejétől március végéig téli üzemmód szerint tart nyitva. Ez azt jelenti, hogy az érkező Vendégeinket ebben az időszakban a szomszédságunkban található Hungarospa Thermal Hotel*** recepciója fogadja. Vendégeink bejelentkeztetése és tájékoztatása, valamint a kulcsok és karszalagok átadása is ott történik. A kaput maguk nyitják és zárják a Vendégek, probléma esetén pedig a szálloda recepciójához fordulhatnak. A kempingből egy kiskapun keresztül gyalogosan bármikor kényelmesen át tudnak jutni a szállodába. Ezekben a hónapokban a téliesített épületünk üzemel, ahol mosdók, zuhanyzók, konyha állnak a rendelkezésükre. A területet éjszaka rendészeink és kamerák felügyelik. 

A hotel recepcióján bejelentkezéskor kapott karszalaggal a fürdő télen üzemelő egységeit az alábbiak szerint külön térítés nélkül, vagy kedvezménnyel vehetik igénybe:

  • A Gyógyfürdőt térítés nélkül. A Gyógyfürdő nyitvatartása: egész évben folyamatos, 7 órától – 19 óráig. A csarnok 3 gyógyvizes medencéje mellett 4 nyitott látványmedence áll a Vendégek rendelkezésére. 12 éven aluli gyermekek nem használhatják a gyógyvizes medencéket.
  • Az Árpád Uszoda medencéit térítés nélkül (50 m-es úszómedence, tanmedence, két belső és egy külső termálvizes medence). Az Uszoda nyitvatartása: mindennap 7 órától – 20:30 óráig.
  • Az AQUA-PALACE fedett élményfürdő egész napos belépőinek az árából 20% kedvezményt kap a kemping Vendég a karszalag bemutatásával. Az Aqua-Palace nyitvatartása:  10 órától – 20 óráig. 

További információk

  • A Hungarospa Thermal Camping*** weboldalán elérhető házirendek betartása minden Vendégünk számára kötelező.
  • Vendégeink nyugalma érdekében este 22.00 óra és reggel 7.00 óra között új Vendégeket nem fogadunk, és a gépjármű forgalom szünetel. Ez idő alatt semmilyen olyan tevékenység – beleértve az egyik parcelláról a másikra költözést – nem folytatható, amely mások pihenését zavarja. 
  • Az átadott karszalag személyre szól, nem ruházható át, azt rendeltetésszerűen kell viselni. A kempingbe történő be- és kilépéskor mindig fel kell mutatni, a fürdőbe történő belépéskor a vonalkód leolvasónál ellenőriztetni kell.
  • Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy elektromos kábelt az utakon áthúzni szigorúan tilos és balesetbeszélyes!
  • Az országosan bevezetett VIZA vendégadat rögzítő rendszer miatt kérjük, hogy minden 14 év feletti vendég személyi igazolványát (vagy útlevelét, jogosítványát) fizikai formában legyenek kedvesek magukkal hozni és érkezéskor a recepción bemutatni. Telefonon, tableten, valamint másolat formájában bemutatott igazolványokat nem áll módunkban elfogadni. A szállásadók kötelesek az adatokat helyesen rögzíteni, melyhez fontos, hogy érkezéskor legyenek Önöknél irataik. A szálláshely szolgáltató jogosult elkérni az okmányokat a 14 éven felüliektől, a vendég pedig köteles azt bemutatni. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshelynek meg kell tagadnia a Vendég fogadását. Rendszerünkben minden Vendéget rögzítenünk kell, így a 14 évnél fiatalabbak adataira is szükség van! A gyerekek adatait a szülő nyilatkozata alapján is be lehet írni a programba, okmányolvasás nélkül, azonban a vendégfelvétel gördülékenyebbé tétele, és az adatok pontossága miatt érdemes a 14 éven aluli gyermekek igazolványát is magukkal hozni. További információért látogassanak el az alábbi weboldalra: https://vizainfo.hu/vendegek