Regisztráljon szállodai SPA Hűségprogramunkba és azonnali kedvezményekkel foglalhatja le szállását a legjobb áron!

Foglaljon, és szobáját azonnal visszaigazoljuk!

Négynél több személy esetén legalább 2 szobát foglaljon, vagy
kérjen ajánlatot és Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

Bemutatkozás

Gyógyulás és wellness a termálvíz ölelésében!

Hazánk egyik legizgalmasabb fürdővárosa Hajdúszoboszló, ahol rengeteg program és élmény vár! A „Reumások Mekkájaként” számontartott gyógyfürdőben minden adott az egészség megőrzéséhez, és a közvetlen szállodai kapcsolat a strandfürdővel igazán kényelmessé teszi minden korosztály pihenését.

Európa legnagyobb fürdőkomplexumának saját szállodájában vendégeink alapszolgáltatásként vehetik igénybe a saját fürdő részlegen felül a Gyógyfürdő és a Strand további 20 medencéjét, valamint az Aqua-Palace fedett élményfürdő különböző korokat és helyszíneket megidéző exkluzív élménymedencéit és az Árpád uszoda feszített víztükrű, 50 méteres, 8 pályás medencéjét (kivéve elutazás napján).

Hajdúszoboszlón egyetlen szállodaként, a főszezoni időszakban nyitvatartás és időjárás függvényében, érkezés napját kivéve minden nap biztosítjuk a Prémium Zóna és az Aquapark belépőjegyeit. A szállodai karszalagok korlátlan átjárási lehetőséget és garantált férőhelyet biztosítanak a két fürdőegységben. 

Az épületben helyet kapott egy teljes gyógyászati részleggel felszerelt fürdőegység, ahol egész évben biztosítottak a NEAK által támogatott kezelések, továbbá külföldi vendégeink részére a Pausal kúráink keretében szakorvosunk közel 40 féle kezelés közül állítja össze a számukra legmegfelelőbb csomagot.

Fürdőrészlegünkön 3 különböző hőfokú beltéri és 1 kültéri gyógymedence kapott helyet, melyekhez további kikapcsolódást nyújt a finnszaunánk.

A hotelben 104 db kétágyas (pótágyazható), 3 db egyedi berendezésű apartman, 6 db 4 fős két légterű, családi szoba (3 főággyal és pótággyal) és 3 db mozgáskorlátozott vendégek részére megfelelő kialakítású, klimatizált szoba áll a vendégeink rendelkezésére. 

A magyaros és regionális ízeket is felsorakoztató nemzetközi konyhánk mellett egy nyári terasszal bővített, 180 férőhelyes étterem biztosít kényelmes lehetőséget a félpanziós étkezést igénybe vevő vendégeinknek. Drinkbárunkban széles italválasztékkal: kávékülönlegességekkel, koktélokkal várjuk Önöket!

Szeretettel várjuk szállodánkba!