Regisztráljon szállodai SPA Hűségprogramunkba és azonnali kedvezményekkel foglalhatja le szállását a legjobb áron!

Foglaljon, és szobáját azonnal visszaigazoljuk!

Négynél több személy esetén legalább 2 szobát foglaljon, vagy
kérjen ajánlatot és Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

Programajánlatok

Fedezze fel Hajdúszoboszló egész évben elérhető izgalmas programkínálatát! Hajdúszoboszló nem csupán Európa legnagyobb fürdőkomplexumáról híres, hanem gazdag kulturális eseményeivel is, beleértve gasztronómiai fesztiválokat, színházi előadásokat és koncerteket.

A Hungarospa Thermal Hotel*** ideális választás, ha szeretné maximálisan kihasználni a város nyújtotta lehetőségeket, és megismerkedni a helyi kulturális élet sokszínűségével. Látogasson el Hajdúszoboszlóra, és élvezze a város által kínált egyedi élményeket!

Zene

A Hajdúszoboszlói Kultúrális Központ egész évben ajánl zenei kikapcsolódást minden korosztály számára. 

Egyedülálló estében lehet részük 2024 október 17-én 18 órától az Operettszínházból méltán ismert művészek gáláján a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtárban.
Újra felcsendülnek a felejthetetlen operett és musical slágerek Szendy Szilvi, Fischl Mónika és Laki Péter előadásában! Olyan kiváló magyar zeneszerzők slágereit hozzák el, mint Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Ábrahám Pál, Huszka Jenő és sokan mások! Az előadás után várjuk szeretettel az érdeklődőket egy kis beszélgetésre is!

Színház

Fedezze fel a Csokonai Nemzeti Színház kulturális kincseit Debrecenben – Ideális program Hajdúszoboszlóra látogatóknak

A Csokonai Nemzeti Színház Debrecen szívében, Hajdúszoboszlóról könnyen elérhető, és kiváló színházi élményeket kínál a kultúra szerelmeseinek. Az 1865-ben alapított színház a magyar színházi élet egyik fontos központja, ahol olyan legendás művészek léptek színpadra, mint Blaha Lujza, Honthy Hanna, Latabár Kálmán és Csortos Gyula.

Tegye különlegessé hajdúszoboszlói tartózkodását egy előadással a Csokonai Nemzeti Színházban! Az előadás után pihenjen és élvezze a kényelmet a közeli Hungarospa Thermal Hotel***-ben, ahol relaxáló fürdőzési lehetőségek és kényelmes szállás várja Önt.

Fesztivál

Márton-napi Vigadalom Hajdúszoboszlón – Kulináris Élvezetek és Szórakozás

Készüljön fel a Hajdúszoboszlói Márton-napi Vigadalomra, amely 2024. november 8-9. között kerül megrendezésre! Kelet-Magyarország egyik legnagyobb Márton-napi gasztronómiai eseménye ismét lenyűgöző kulináris élményekkel és szórakoztató programokkal várja a látogatókat. Kóstolja meg a helyi ízeket, és vegyen részt a zenés-táncos programokon, amelyek garantáltan emlékezetes élményeket nyújtanak.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy részt vegyen a Hajdúszoboszlói gasztronómiai és kulturális eseményeken!

Ünnepek

Mikulás Hajdúszoboszlón: Ünnepi Élmény a Csillagfény Otthonában

Ünnepelje a Mikulást Hajdúszoboszlón 2024. december 5-én, amikor már 12. alkalommal érkezik a Mikulás a Csillagfény Otthonába! Ez a különleges esemény a gyerekek számára nyújt felejthetetlen élményeket, ahol a varázslatos ünnepi hangulat, látványos programok és izgalmas újdonságok várják a kicsiket és családjukat. Az este során zene, tánc, gazdag ajándékcsomagok, fotópontok és sok móka gondoskodik a felhőtlen szórakozásról. Ne hagyja ki ezt a varázslatos eseményt Hajdúszoboszlón!

Szilveszteri Party az Aqua-Palace-ban: Év Végi Fürdőzés és Ünneplés

Az Aqua-Palace Szilveszteri Partyja 2024. december 31-én egyedi módon kínálja az év utolsó éjszakájának megünneplését Hajdúszoboszlón. A fedett élményfürdőben szilveszteri bulival várjuk azokat, akik fürdőruhában szeretnék búcsúztatni az óévet és üdvözölni az új esztendőt. Az esemény kötetlen, fürdőruhás rendezvény, ahol a család minden tagja megtalálhatja a kedvére való szórakozást. Az ünneplés során disco, éjféli vacsora, koktélok, lézershow és további hangulatos programok garantálják a felejthetetlen szilveszteri élményt. Töltse az év utolsó éjszakáját stílusosan és szórakoztatóan az Aqua-Palace-ban!

Kényelem és Wellness a Hungarospa Thermal Hotelben Hajdúszoboszlón

A Hungarospa Thermal Hotel*** kényelmes szobái és wellness szolgáltatásai tökéletes választást jelentenek a pihentető és élményekkel teli ünnepi tartózkodásra Hajdúszoboszlón. Élvezze a szálloda által kínált kényelmet és relaxációt az ünnepi szezon alatt.