Regisztráljon szállodai SPA Hűségprogramunkba és azonnali kedvezményekkel foglalhatja le szállását a legjobb áron!

Foglaljon, és szobáját azonnal visszaigazoljuk!

Négynél több személy esetén legalább 2 szobát foglaljon, vagy
kérjen ajánlatot és Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

Elérhetőségeink

hotel@hungarospa.hu

+36 70 799 8926

+36 52 558 553 

Vezetékes hívás során kérhető fontosabb mellékeink:

  • Recepció: 350, vagy 356 
  • Értékesítés: 140 
  • Orvosi rendelő: 358
  • Gyógyászati diszpécser: 363 
  • Drinkbár: 351 

4200 Hajdúszoboszló, József Attila u. 25.

GPS: 47°27’14.2″N 21°23’37.9″E

NTAK azonosító: SZ19000216

Érkezés és távozás

A szobák érkezési napon 14:00 órától foglalhatóak el és az elutazási napon 10:00 óráig állnak Vendégeink rendelkezésére. Kiemelt és ünnepi időszakokban sajnos nem tudjuk biztosítani a korai érkezés vagy késői távozás lehetőségét. Egyéb időszakokban a foglaltság függvényében, előzetes egyeztetést követően, felár ellenében vehető igénybe szolgáltatásunk. A szoba elfoglalása előtt a Hungarospa Fürdőkomplexum szolgáltatásai már igénybe vehetőek, így 10 órától a fürdő karszalagok a szálloda recepcióján átvehetőek.

Vendégeink számára korlátozott mennyiségben díjmentesen biztosítunk parkolási lehetőséget a Hungarospa Thermal Hotel*** saját parkolójában. Kérjük, érkezéskor érdeklődjön a parkolóhelyek elérhetőségéről a recepción, mivel a parkolás érkezési sorrendben történik. 

További információk

Kérjük, az országosan bevezetett VIZA vendégadat rögzítő rendszer követelményeinek megfelelően hozza magával minden 14 év feletti vendég személyi igazolványát, útlevelét vagy jogosítványát, és érkezéskor mutassa be azt a recepción. Telefonon, tableten, illetve másolat formájában bemutatott okmányokat nem áll módunkban elfogadni. A szállásadók kötelesek az adatokat pontosan rögzíteni, ezért fontos, hogy a szükséges iratok a rendelkezésünkre álljanak. Az okmányok bemutatása elengedhetetlen a vendég regisztrációjához; annak hiányában a szálláshely jogosult megtagadni a fogadást. Kérjük, vegye figyelembe, hogy rendszerünkben minden vendéget, így a 14 év alatti gyermekeket is nyilvántartjuk. Bár a gyermekek adatait a szülő nyilatkozata alapján is rögzíthetjük, az adatok pontossága és a zökkenőmentes vendégfelvétel érdekében ajánlott a 14 év alatti gyermekek igazolványát is magával hozni. További információkért látogasson el weboldalunkra: https://vizainfo.hu/vendegek.