Regisztráljon szállodai SPA Hűségprogramunkba és azonnali kedvezményekkel foglalhatja le szállását a legjobb áron!

Foglaljon, és szobáját azonnal visszaigazoljuk!

Négynél több személy esetén legalább 2 szobát foglaljon, vagy
kérjen ajánlatot és Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

Aktív kikapcsolódás

Vendégeink számára számos sportolási és aktív szabadidős lehetőséget kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kikapcsolódási formát. Programjaink és sportágaink változatossága garantálja, hogy minden korosztály és érdeklődési kör megtalálja a tökéletes tevékenységet. További részletekért és személyre szabott ajánlatokért vegye fel a kapcsolatot tapasztalt kollégáinkkal, akik szívesen segítenek a legjobb választásban, hogy vendégeink maradandó élményeket szerezzenek.

Hungarospa Sportcentrum

A Hungarospa Thermal Hotel* közvetlen közelében található Hungarospa Sportcentrum ideális helyszínt biztosít a sportolás kedvelőinek. A sportcentrum modern létesítményei között 4 salakos teniszpálya, futópad, spinning kerékpár és súlyzók találhatók, amelyek kiválóan alkalmasak az aktív kikapcsolódáshoz.

Egész évben nyitva áll a műfüves pályával felszerelt Hungarospa Sportsátor, amely ideális labdarúgásra és teniszre egyaránt, köszönhetően a téli-nyári használhatóságának. A sportolási lehetőségek mellett a sportközpontban egy teniszbolt is található, amely széles választékban kínál teniszfelszereléseket, ruházatot, cipőket, ütőket, húrokat, grippeket, labdákat és egyéb kiegészítőket.

Aqua-Palace Fitness

Sportkedvelő látogatóink számára az Aqua-Palace fedett élményfürdő épülete számos fitness szolgáltatást kínál. A labdajátékok szerelmesei két modern squash pálya és asztalitenisz lehetőség közül választhatnak, míg az intenzívebb edzésre vágyók számára egy korszerű konditerem áll rendelkezésre.

A csoportos edzések kedvelői különféle fitness órákon vehetnek részt, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb mozgásformát. Látogasson el hozzánk, és fedezze fel a teljeskörű sportolási lehetőségeket az Aqua-Palace-ban!

Városi Szabadidő Park

Hajdúszoboszló páratlan szabadidőparkja tökéletes választás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A park gazdag sport- és kikapcsolódási lehetőségeket kínál: több mint 160 méteres kerékpárpálya, közel 400 méteres görkorcsolyapálya, valamint egy 800 méteres futópálya biztosítja az aktív feltöltődést. A labdajátékok szerelmesei számos pálya közül választhatnak, míg a gyerekeket modern játszótér várja különleges eszközökkel, mint például mászóvár és mászófal.
 

A park remek helyszín piknikezéshez vagy sétához a zöld, árnyas területeken. Szállodánkban kerékpárbérlés is elérhető, hogy könnyedén felfedezhesse a parkban rejlő lehetőségeket és élményeket.

Kerékpározás

Ha pihenését Hajdúszoboszlón tervezi, a fürdőzés mellett érdemes egy esti kerékpáros városnézéssel vagy egy hosszabb kerékpártúrával felfedezni a környéket. A város és a térség számos természeti látnivalót kínál, melyek felejthetetlen élményeket biztosítanak. A Hungarospa Thermal Hotel*** recepcióján kényelmesen bérelhet kerékpárt, hogy kényelmesen bejárhassa a környék csodáit és élvezhesse a természet közelségét.

Nordic Walking

A Hungarospa Thermal Hotel*** közelében található repülőtérnél egy lenyűgöző, 4,5 km hosszú sétaút várja a természet szerelmeseit, ahol a látogatók a természetvédelmi táj szépségeiben gyönyörködhetnek. Vendégeink számára a sétaút biztonságos és szabályos használatát 2 darab magyar-angol nyelvű útbaigazító és információs tábla teszi egyszerűbbé.

Kalandpark

A Mókuskaland Élménypark Magyarország egyedülálló kalandparkja, ahol erdős akadálypályák várják a látogatókat, izgalmas kihívásokat kínálva kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A több mint egyhektáros területen, amely tavasztól őszig látogatható, a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő programot. A természet közelsége és a magaslati pályák egyedülálló élményt nyújtanak, miközben a résztvevők próbára tehetik ügyességüket, és felejthetetlen kalandokat élhetnek át. Fedezd fel a természet adta kihívásokat és a Mókuskaland Élménypark izgalmait!

Úszás

Az Árpád Uszoda ideális választás a Hungarospa Thermal Hotel*** vendégei számára, mivel a szállodától rövid sétára található. A fedett uszoda tökéletes nemcsak kikapcsolódáshoz, hanem úszóversenyek és sportesemények lebonyolítására is. A fő vonzereje az 50 méteres, 8 pályás, feszített víztükrű medence, amelynek vízhőmérséklete 25-27°C, garantálva a kényelmes úszást. A látogatók a medencék mellett a gyógyvízben is feltöltődhetnek, valamint a finn szaunában is ellazulhatnak. Ha Hajdúszoboszlón jár, ne hagyja ki ezt a modern, sportolási és pihenési lehetőségeket egyaránt kínáló létesítményt!