Regisztráljon szállodai SPA Hűségprogramunkba és azonnali kedvezményekkel foglalhatja le szállását a legjobb áron!

Foglaljon, és szobáját azonnal visszaigazoljuk!

Négynél több személy esetén legalább 2 szobát foglaljon, vagy
kérjen ajánlatot és Kollégáink 24 órán belül válaszolnak!

gasztronómia

„Az ember nem gondolkodhat, nem szerethet, nem alhat jól, ha nem evett jól.” (Virginia Woolf)

Ételkínálatunkban természetesen a magyaros alapanyagok mellett a nemzetközi és a reform gasztronómia is helyet kap a gazdag és változatos büfékínálatunkban.

A kulináris élvezeteket biztosító 180 férőhelyes, nyári terasszal bővített éttermünkben napközben a’la carte étlapunkról választhatnak Vendégeink.

A panziós étkezés keretében vendégeinket bőséges büféasztalos reggelivel, illetve büféasztalos vacsorával várjuk:

  • büfé reggeli 7:00 – 10:00
  • a’la carte ebéd 12:00 – 15:00
  • büfé vacsora 18:00 – 21:00

Szállodánk konyhája speciális étrendet alapesetben nem biztosít, de az ilyen jellegű kéréseket – előre történő egyeztetést követően – lehetőségeink szerint igyekszünk teljesíteni.

Gyermekbarát szolgáltatásaink keretein belül arra is nagy hangsúlyt fektetünk, hogy a legkisebb látogatóink is különleges gasztronómiai élményekben részesüljenek, amit az ételek mellett a gyermek étkészletek és etetőszékek is kényelmesebbé tesznek.

Az ízletes vacsorához mi sem lehet jobb párosítás, mint egy frissítő limonádé vagy épp testes bor! Folyamatosan frissített ital- és koktéllapunkról bőséges választékból választhatnak az étkezések alatt Vendégeink.

7:00 – 22:00 óra között nyitva tartó Drinkbárunkban kávéspecialitásaink, koktél- és long drink különlegességeink és helyben készült süteményeink közül minden korosztály megtalálja a kedvencét.

A napközben nassolni vágyóknak a Drinkbárban kérhető éhségűző falatok biztosítják a kulináris élvezeteket, melyek révén pillanatnyi éhségünket tudjuk tompítani egy-egy házi készítésű gyorsétellel.

Cukrászaink az ínycsiklandó desszerteket, hagyományos vagy modern, esetleg formabontó ízvilágú süteményeket, tortákat helyben készítik el a vacsorához.

A tavaszi és őszi hónapokban tematikus gasztronómiai hétvégéken a világ számos országának ételkülönlegességeit csempésszük a büféasztal kínálatába.