Dolgozók gyerekeinek szervezett tábort a Hungarospa

Hagyományteremtő céllal indította el a Hungarospa 1. dolgozói gyerek táborát, melyen összesen 38 gyermek táborozott egy héten át.

Alulról indult a kezdeményezés, vagy legalábbis a probléma felvetése, hogy mekkora gondot jelent a munkavállalóknak a tízhetes iskolai szünetben a gyermekek felügyeletének megoldása.

A Hungarospa hagyományteremtő céllal indította el 1. Hungarospa dolgozói gyerek táborát.

A gyerekekkel képzett pedagógusok, animátorok foglalkoztak, színes programokat és természetesen fürdőzést szerveztek minden nap a táborozóknak.

Többek között festőművészettel ismerkedtek, a programok között szerepelt aszfalt rajzverseny, városnéző dottózás, cukrászkodás,  vízipisztoly csata, sport versenyek, fagyizás , számháborúzás, ugráló várazás és sok sok játék és zene.

A tábor teljes költségét a Hungarospa vállalta.

A tábort 6 és 12 év közötti gyermekeknek szervezték, melyen összesen 38 gyermek vett részt.

Ez a tábor is mutatja a Hungarospa családbarát munkáltatói hozzáállását.

A szülői visszajelzésekből kiderült, hogy szorgalmazzák a kezdeményezés folytatását, mert a legtöbb reagálásban az szerepelt, hogy a gyerekek nagyon szeretnének jövőre is részt venni a céges táboron.

/*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}