Szaunázók Hétvégéje az Aqua-Palace Élményfürdőben

Magyar Fürdőszövetség által az idei évben immáron hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Szaunázók Hétvégéjéhez a Hungarospa is csatlakozott.

A Szaunázók Hétvégéje 2024. október 5-6. között kerül megrendezésre az ország számos fürdőjében. Az esemény célja, hogy népszerűsítse a szaunázás egészségmegőrző és közösségépítő szerepét, valamint egyedi élményt kínáljon a wellness szerelmeseinek.

 Szaunázók Hétvégéje során a résztvevő fürdők különféle programokkal készülnek, többek között szaunamesterek által vezetett különleges felöntésekkel. Ezek az egyedi rituálék nem csupán testi felfrissülést nyújtanak, de a szaunázás élményét is mélyítik. A felöntések során aromaterápiás olajok, gyógynövények és zene is segíti a kikapcsolódást.

A Szaunázók Hétvégéje 2024-ben is központi szezonnyitó felöntéssel vár

A rendezvény kiemelt eseménye október 5-én, szombaton 16:00 órakor lesz, amikor az ország számos pontján egyszerre zajlik majd egy központi, előre egyeztetett tematikus felöntés. Ezzel hivatalosan is megnyílik a szaunaszezon, amelyre különleges figyelmet fordítanak az idén csatlakozó fürdők.

Az Aqua-Palace Élményfürdő Szaunavilágában október 05-én 16 órától vehetnek részt a vendégek szauna programokon, melyhez szauna jegy megváltása szükséges.

A szauna jeggyel egész nap használhatják a Szauna világ finn szaunáit, gőz kabint, infra szaunákat és merülő medencét is.

Várjuk Önöket szeretettel! Csobbanjanak Velünk!