szepkartya        letöltés         fogyasztbart            ESZ-Turisztikai_attrakcio-logo-2022--min-3                 Csaladbarat_hely_vedjegy_szhely_RGB_office_2022_0620

               

Strand

A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva.Nyitástól június közepéig, az iskolaév végéig, valamint szeptemberben a vendégforgalomtól függően csökkentett számú medencével üzemel.  Az üzemelő medencékről aktuális tájékoztató a strandfürdő főbejáratánál található, információ kérhető továbbá telefonon az 52/558-551-es telefonszámon ( Thermal Tourist utazási irodánkban ). Nyári főszezonban  a strand 15 medencéje kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvend,  minden generáció kedvére választhat a különböző élménymedencék, úszó-, hullám-, pezsgő- és gyermekmedencék közül. 

A strand egyik legkedveltebb része  az úgynevezett mediterrán tengerpart, mely  Közép-Európa legnagyobb épített medencéjének számít. A fokozatosan mélyülő, hullámzó óriásmedence a csónakázótótól gáttal van elválasztva, látványát kalózhajó, világítótorony teszik teljessé. Homokos partja és a pálmafák a tengerparti fürdőzés élményét keltik. 

    strand.1500

A strandfürdő hátsó részén található az Omega medence, melyben különböző élményelemeket, vízi sportpályákat, sodróvíz zónát, jakuzzit vehetnek igénybe a fürdőzők. 

A Delfin pancsoló medence közelében egy sátorral fedett meseszínpadon különböző animációk, programok várják főszezonban a kicsiket.  A pancsoló medencéknél mosolygó fókák és teknősök, a gyerekmedencében lévő vízilovak a gyermekek nagy kedvencei.       

Nyitástól június közepéig, az iskolaév végéig, valamint szeptemberben a vendégforgalomtól függően csökkentett számú medencével üzemel.  Az üzemelő medencékről aktuális tájékoztató a strandfürdő főbejáratánál található, információ kérhető továbbá telefonon az 52/558-551-es telefonszámon ( Thermal Tourist utazási irodánkban ).  

Tovább a képgalériára>>>

Nyári főszezonban üzemelő medencék 
Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy az I. számú gyermekmedenében felnőtt nem tartózkodhat!
A Delfin és Halacska medencékben van lehetőség a kisebb gyermekek és felnőttek együtt fürdőzésére.
Strand2medencéi
 
A kulináris élvezetekről számos csárda, gyorsétterem,  fagyizó és egyéb vendéglátó egység gondoskodik a strandon. A hagyományos magyaros ízek mellett a modern táplálkozás hívei is találnak maguknak finom falatokat.  A strand hátsó részében nudista sziget  áll naturista vendégeink rendelkezésére.

A Mazsi Hungarospa sportcentrum a strand területén belül, Csónakázó-tó partján, a Hungarospa Thermal Hotel mellett találhtó. A sportcentrumban  többféle sportág szerelmesei hódolhatnak itt kedvtelésüknek. A következő sportpályákat térítésmentesen igénybe vehetik azok a vendégek, akik a fürdő belépőt megváltották, illetve a Hungarospa Thermal Hotel vendégei: homokos röplabdapálya, homokos focipálya. A strand több, mint 5 hektáros  csónakázó taván lehetőség van  vizibiciklizni.  

Térítési díj ellenében igénybe vehető  4 db salakos teniszpályaSzintén a sportcentrum szolgáltatása, a műfüves sportsátort, mely egész évben várja a teniszezni és futballozni vágyókat. További információ, pályafogalalás: itt