Tavalyi árakon folytatjuk

2024-ben nem emeljük belépőjegyeink árát és nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésekre.
 
Kedves Vendégeink!
 
Örömmel szeretnénk bejelenteni, hogy januártól nem emeljük a belépőink árait és továbbra is azon leszünk, hogy kiváló szolgáltatásainkkal felejthetetlen élményt nyújtsunk.
Az idei évben nagy hangsúlyt fektetünk a fejlesztésekre:
  • A kemping területén található nyári vizesblokkokat és a konyhát korszerűsítjük.
  • Napelemparkot telepítünk, I. ütemben 440 kW és II. ütemben 400 kW teljesítménnyel, azzal a céllal, hogy csökkentsük a fürdő villamosenergia költségeit, és így hozzájáruljunk a fenntarthatósághoz.
  • A Gyógyfürdőben a tető szigetelésére és a tetőtéri bukóablakok cseréjére kerül sor, hozzájárulva ezzel a fürdőkomplexum hosszú élettartamához és energetikai hatékonyságához.
  • Az Aqua-Palace élményfürdő homlokzatának festése és felújítása révén friss külsőt kölcsönzünk ennek a különleges létesítménynek.
  • Az Árpád uszodában a légkezelő villanymotorok cseréjével és vezérlésével csökkentjük az uszoda villamosenergia költségeit.
  • A Gyógyfürdőben 4 helyiség vizesblokkjának felújításával tovább növeljük a vendégeink kényelmét.
A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. folyamatosan törekszik a fejlesztésre és a vendégeink igényeinek magas színvonalú kielégítésére. Bízunk benne, hogy ezek a tervezett beruházások hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a fürdőnk továbbra is az egyik legkedveltebb és leginnovatívabb fürdőkomplexum legyen. 
 

Köszönjük, hogy a Hungarospát választották, és várjuk Önöket szeretettel az év folyamán!